ONZE AANPAK

Informeel, efficiënt en klantgericht. Flexadvocaten houdt niet van toeters en bellen. Wel van heldere adviezen waar u iets aan heeft. Dat heeft alles te maken met het klantgerichte karakter van onze advocaten. Twee praktische advocaten met pit en jarenlange ervaring in de advocatuur op diverse rechtsgebieden. Zij komen snel tot de kern en gaan slagvaardig te werk.

Flexadvocaten werkt volledig transparant en dus met – goed beveiligde – digitale dossiers. Als klant kunt u op elk moment inloggen om uw persoonlijke dossier in te zien en onze werkzaamheden op de voet te volgen.

Flexadvocaten maakt vooraf altijd duidelijke afspraken over de prijs. Het liefst spreken wij een vaste eindprijs met u af. Kan dat niet of wilt u dat niet, dan spreken we vooraf een vast uurtarief af. U ontvangt altijd een gespecificeerde rekening van onze werkzaamheden.

Heeft u regelmatig behoefte aan juridisch advies, dan is ons doorlopend adviesabonnement wellicht interessant voor u. Wij voeren ook legal scans van ondernemingen uit, waarbij wij de juridische risico’s in kaart brengen. In een verslag komen wij met concrete aanbevelingen.

Hoezo… deskundig, scherp, stoer en anders?
Bel ons gerust voor een nadere kennismaking!

Contactgegevens

Flexadvocaten
Keizersgracht 241
1016 EA Amsterdam

T: 020 820 26 23
F: 020 754 34 64
E: info@flexadvocaten.nl

KvK 34321358

Inlog klant Klachtenregeling Algemene Voorwaarden Identificatieplicht Disclaimer